8 Ekim 2012 Pazartesi

TARABYA'DA KEYIF

Gecenlerde aksam uzeri napalim nereye gidelim derken trabya'da acilan Big Chef's e gidelim hadi dedik.Cokta guzel bir karar vermisiz. Yeri bir kere on numara bogazin dibinde harika bir bogaz manzarasi var. Mekan oldukca buyuk ferah ve keyifli, ic mekanin dekoru cok guzel. Tabi biz haftaici gittigimiz icin birkac masa doluydu ama aksam gelmek isterseniz rezervasyon aliyorlar aklinizda olsun.












Biz o gun guvecte peynir ve mantarli  bir baslangicla etli sebzeli quesidella sectik uzerinede turk kahvesi esliginde tiramisu ve karadutlu kunefe. Hersey lezzetliydi ama ozellikle guvecte peynir muhtesemdi bayila bayila yedik siddetle tavsiye edilir :) Ister kahvalti ister oglen yemegi ister aksam yemegi icin gidilebilecek hos bir mekan.













10 yorum:

  1. esra fotoğrafları gorunce bile yine gitmek istedim:)

    YanıtlaSil
  2. Big Chef's i çok severim , çocukluğumdan bu yana o mekana hep gideriz .( tabii o zamanlar balıkçı idi. )
    Ne güzel yapmışsınız da gitmişsiniz ;)

    YanıtlaSil
  3. big chefs'in menüsü ve ortamını cok beğenirim Tarabya'daki yerine de gitmek çok istiyorum bir türlü ayarlayamadık.

    YanıtlaSil
  4. şu an o tiramisunun karsısında ölebilirimmm :D

    YanıtlaSil
  5. yemekler de manzara da harika gorunuyor.

    YanıtlaSil
  6. BigChefs sever biri olarak tarabya ambiyansinda deneme yapmak icin sabirsizim.. :)) Nefis olmus.. Orada ne yesem bayilirim zaten.. Bu arada kavaklidere'nin onlara ozel urettigi saraplari var.. Eger denemediyse bir sonraki gidisinde mutlaka dene Esra'cim.. Biz Alper'le cok sevdik ;)

    YanıtlaSil
  7. aaaaaa burası bıg chefs mı oldu ınanmıyorum buraya nısanımız ıcın gıtmıstık fıyat arastrması ve yemeklerını tatmak ıcın ozaman fransız bır ısmı vardı hey gıdı gunler hayat gecer gıderdegısmeyen sadece o kalır ...su an nostaljıden boguldum hatta ...neyse yenı anılar yazmak ıcın gıtmelıyız hatta hep beraber :)

    YanıtlaSil
  8. Bogaz manzarası kadar harika bir manzara yok ya ! Yemekler de sahane gözüküyoru. :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. wuuuuuuuu tek tek ayırmaya hiç gerek yok bir bütün olarak süper :)

    YanıtlaSil
  10. Big Chef's in o başlangiç tabağına bayılıyoruz biz de eşimle!Lezzetleri aynı olsa da anadolu yakasındaki şubelerinde malesef böyle şahane bir manzara yok
    resimler için de senin ellerine sağlık onlar da çok güzel çünkü :))

    YanıtlaSil