8 Aralık 2014 Pazartesi

STIL SAHIBI MILANO VE CENNETTEN BIR KOSE COMO

Liguria sahillerinde baslayip Nice-Monaco sahillerinde devam eden seyahatimizin son duragi Como Golu ve Milano oldu. Yani tek kelimeyle muhtesem bir kapanis:) Yalniz hesapta olmayan bir sey vardi ki Como Golu tahminimizden buyuk ve buyuleyici cikti. Dolayisiyla Milanoya'da daha az vakit kaldigi gibi burayada doyamadik.. 
Como Milano'ya arabayla 30 dk uzaklikta bir yeryuzu cenneti. Etrafinda inanilmaz guzel villalar evler oteller var. Biz ilk once bunlardan en unlulerinden Villa D'Este' ye ugradik.Golun kenarinda sakin huzurlu bir yer. Bahcesinde dilerseniz yemek yiyebilir ya da cay keyfi yapabilirsiniz. Daha sonra da bizim gibi muhtesem bahcesinde fotograflar cekebilirsiniz. Eger vakit sinirlamaniz yoksada buraya cok yakin olan ve gole tepeden hakim bir manzaraya sahip Il Gatto Nero'da nefis bir aksam yemegi yemenizi tavsiye ederim:)






Villa D'Este'nin bahcesinden gorunum..







Daha sonra birbirinden guzel manzaralar karsisinda buyulenmiscesine yola devam ederek bir diger unlu Villa Carlotta'ya vardik. 


Bahcesine girerken..


Tepeden como golu ve bahce manzarasi.. Insan cek cek doyamiyor:)








Bu guzel villayida bitirdikten sonra Como'nun incisi Bellagio'ya geciyoruz. Villa Carlotta'nin onunden arabali feribotla 10 dk suren bir yolculuk sonrasi..Burda biz Hotel Metropole bellagio'nun restaurantinda keyifli bir yemek esliginde manzarnin seyrine daldik.



Ve daha sonrasindada bu guzel goruntuler esliginde Milano'nun yolunu tuttuk. Size onerim Como golunu arabayla gezin ve en azindan 2 gun ayirin. Burasi gercekten bir cennet ve ben buraya tekrar gelicem o kadarini soyliyim.


Milano'ya gelicek olursak genelde herkesin soylediginin aksine ben buraya daha cok vakit ayirmak isterdim. Cunku gecirdigim kisacik zamanda bana cok keyifli geldi ve tadi damagimda kaldi burasinin. Ama en azindan en lezzetlisinden pizza ve mozarella nerede yenir bulduk mutluyum:)
Otelimiz Duomo'ya oldukca yakin oldugu icin kendimizi once buraya attik ve klasik turist fotograflarimizi cektik.Ilk izlenim olarak ben Milano'yu sevdim, arabayla gezerken buraya daha fazla vakit ayirmaliydik diye icimden gecirdim. Tabi bu demek oluyorki yeniden bir milano-como seyahati sart! Bir de yemek icin size bir oneride bulunmak istiyorum. Galeria Vittoria Emmanuele'nin yan sokaklarindan birindeki Cimmino-Fresco mutlaka denemelisiniz.Anlatilmaz yasanir! Gece birseyler yapmak istersenizde kesinlikle Cavalli Bar dogru adres derim. 






Daha sonra da ugramadan donmek olmaz deyip solugu 10 Corso Como'da aldik.Burasi designerlarin urunlerinin satildigi ustte oda oda ayrilan sergilerin oldugu bir cok modaya dair kitap vs bulabileceginiz cafesinde keyifli bir mola verebileceginiz,yolunuzu mutlaka dusurmeniz gereken harika bir konsept mekan.



Galleria Vittoria Emmanuele




Milano'nun sirin sokaklari ve cafeleri








Evet yetmedi ne Como ne Milano yetmedi. Bir kez daha gelip buralari doyasiya gezmek sart oldu benim icin!

Bir sonraki post Nice-Eze-Monaco'dan olacak..


25 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir paylaşım olmuş gitmiş kadar olduk, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir paylaşım olmuş gitmiş kadar olduk, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir paylaşım olmuş gitmiş kadar olduk, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. Mitsubishi klima merkezinden alınır. Mitsubishi klima yetkili satış ve servis merkezi. En uygun klima fiyatları. Daha Fazla bilgi için tıklayınız.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/ev-ofis-klimalari/mitsubishi-fden-100-vnvf1-klima/
    #klima #mitsubishi #mitsubishiklima

    YanıtlaSil
  7. Mitsubishi’den İklimsa güvencesinde, 24225 Btu/h soğutma ve 27296 Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan R410A gazlı, A sınıfı SRK 71 ZM-S Mitsubishi klima iç ünite.Multi klima iç üniteler hakkında detaylı bilgi almak ve kullanım alanlarını öğrenmek için tıklayın.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/multi-klima-ic-unite/mitsubishi-srk-71-zm-s-klima/
    #mitsubishiklima #mitsubishi #klima

    YanıtlaSil
  8. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    YanıtlaSil
  9. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  12. Fotoğrafçılık kursu seçmek sanıldığı kadar kolay değildir.Fotoğrafçılık kursu seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ve fotoğrafçılık kursu seçimi nasıl yapılmalı? Aradığınız soruların cevabı bu sayfada.
    Daha fazla bilgi için sitemzi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.fotografcilikkurslari.com.tr/
    #fotograf #fotografcılık #fotografcılıkkursları

    YanıtlaSil
  13. Fotoğrafçılık kursu seçmek sanıldığı kadar kolay değildir.Fotoğrafçılık kursu seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ve fotoğrafçılık kursu seçimi nasıl yapılmalı? Aradığınız soruların cevabı bu sayfada.
    Daha fazla bilgi için sitemzi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.fotografcilikkurslari.com.tr/
    #fotograf #fotografcılık #fotografcılıkkursları

    YanıtlaSil
  14. İlki başarıyla tamamlanan SEO Eğitim Zirvesi’nin ikincisi önümüzdeki ay, 25 – 26 Mart tarihlerinde tekrar düzenlenecek.
    Dijital dünyanın nabzını tutan eğitmenler tarafından hazırlanan SEO Eğitim Zirvesi programı 2 gün toplam 20 konuda SEO’nun tüm tekniklerini öğrenmenizi ve merak ettiğiniz konularla ilgili bilgilenmenizi sağlayacak.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    #seo #seoeğitimi #seoakademi

    YanıtlaSil
  15. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapancaotel #sapancaotelleri #sapanca

    YanıtlaSil
  16. Yurt içi ve yurt dışı Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Liselerinde okumak isteyenler, yurt dışı lisans ve master programlarına portfolyo hazırlamak isteyenler, sanat kariyerine nasıl yön vermesi gerektiğine karar veremeyenler, hangi bölümün yeteneklerini tam olarak yansıtacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu ile Eğitim Danışmanlığı!
    http://www.guzelsanatlarahazirlikkursu.com.tr/
    #güzelsanatlarahazırlıkkursu #güzelsanatlarahazırlıkkursları #güzelsanatlarahazırlıkkurs

    YanıtlaSil
  17. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    YanıtlaSil
  18. Foto Life Akademi fotoğrafçılık kursu temel ve meslekli atölyeler, ders programı, eğitmen kadrosu, gezi programı ve fiyatları
    http://www.fotografcilikkursu.com.tr/
    #fotografcilikkursu #fotografcilikegitimi #fotografcilikkursufiyatları #fotografcilikkursukampanyaları

    YanıtlaSil
  19. Büyükada’nın En İyi Restoranları – En Popüler Yeme İçme Mekanları
    Adada en popüler olan yeme içme mekanları ile sahil restoranları, çarşı içi, balık, kebap, ev yemeği ve fast food restoran seçenekleri.
    http://www.buyukadarestaurant.com/

    YanıtlaSil
  20. Mitsubishi Klima Yetkili Satış ve Servis Merkezi - Mitsubishi Heavy Industries
    İnverter, duvar, kanallı, kaset, vrf, salon, yer tavan ve multi tip klimalara ev ve ofisleriniz için uygun fiyata sahip olabilirsiniz.
    www.mitsubishiklima.com.tr
    #mitsubishiklima #mitsubishiklimalar #mitsubishiklimafiyatları

    YanıtlaSil
  21. Bale Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen bale kursu, Mini Bale, Klasik Bale, Yetişkinler İçin Bale, Konservatuara Hazırlık Eğitimi uluslararası eğitim standardı, öğrenme garantisi.
    http://www.balekursu.com.tr/
    #balekursu #balekursları #baleeğitimi

    YanıtlaSil
  22. Türkiye’nin en iyi diyetisyenleri, 81 ilde uluslararası yöntemlerle kişisel ve kurumsal beslenme danışmanlığı, beslenme eğitimleri, yaşam koçluğu ile online diyet danışmanlığı.
    www.diyetuzmani.com.tr
    #diyetisyen #türkiyenineniyidiyetisyenleri #diyetuzmanı

    YanıtlaSil
  23. Dans Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen dans kursu, profesyonel eğitmenler, kaliteli eğitim, ekonomik fiyatlar, dans koçluğu ve özel ders programları.
    www.danskursu.com.tr
    #danskursu #danskursları #danskurs

    YanıtlaSil
  24. Tango Kursu-Türkiye’nin En İyi Tango Dans Kursu Dans Akademi
    www.danskursu.com.tr/dans-egitimleri/tango-dans-kursu/
    #tangokursu #tangokursları #tango #tangodansı

    YanıtlaSil
  25. Görseller çok güzel.
    Sizi diyet, sağlıklı beslenme, kişisel bakım gibi birçok konuda aydınlatacak faydalı bilgiler içeren Web sayfamıza da bekleriz.
    https://www.diyetuzmani.com.tr
    #diyetisyen ,#diyetisyenler, #diyetuzmanıbeslenmedanışmanı, #türkiyenineniyidiyetisyenleri

    YanıtlaSil